Rămâi în siguranţă, protejează-ţi securitatea

Adaptează-te la lucrul de acasă în siguranţă

51 %* dintre noi

suntem acum „autoizolaţi” acasă şi lucrăm de la distanţă din cauza pandemiei de COVID-19.

50 %**

dintre organizaţii raportează că utilizarea inadecvată a resurselor IT de către angajaţi este cea mai comună cauză a incidentelor cibernetice din companiile lor.

116.000 $**

costul mediu pentru IMM-uri al unui incident cibernetic, cauzat de utilizarea inadecvată a resurselor IT.

Abilităţile bune de igienă cibernetică nu au fost niciodată mai importante.

Trecerea bruscă şi neaşteptată la lucrul de la distanţă din cauza situaţiei curente din toată lumea a mărit dramatic riscurile cibernetice.

Kaspersky, un furnizor global de securitate cibernetică care protejează peste 400 de milioane de utilizatori din toată lumea, a creat un parteneriat cu Area9 Lyceum pe Rhapsode™, prima platformă de studiu adaptativ „patrudimensională” din lume, pentru a-ţi oferi un curs gratuit de studiu adaptativ de 30 de minute: „Rămâi în siguranţă - Protejează-ţi securitatea”. Acest curs este destinat tuturor celor care au trecut la lucrul de la distanţă pe durata acestei pandemii.

Ce este studiul adaptativ?

Studiu adaptativ sugerează un traseu de învăţare individual pentru fiecare cursant, în funcţie de nivelul curent al abilităţilor şi cunoştinţelor acestuia şi de încrederea pe care o are în sine. Platforma de studiu adaptativ utilizează algoritmi automaţi de învăţare pentru a evalua constant fiecare cursant, pentru care ajustează traseul de învăţare în mod adecvat. Această abordare asigură o eficienţă de 100 %, indiferent de abilităţile iniţiale şi de viteza de învăţare.

Și începând din iunie 2020, avem o nouă ofertă de instruire integrată în portofoliul Security Awareness: Kaspersky Adaptive Online Training (KAOT), care este dedicată în special companiilor mari. Contactează-ne pentru a afla mai multe – iar prezentul este cel mai bun moment, în special acum!

Sunt responsabil pentru departamentul de HR/IT/Securitate/L&D în compania în care lucrez. Cum pot trimite acest curs şi angajaților mei?

Nimic mai simplu, este suficient să distribui acest link echipei şi colegilor tăi şi să-i îndemni să urmeze cursul! Dacă ai nevoie de mai multe informaţii sau de materiale ajutătoare, de exemplu, de şabloane de e-mail, contactează managerul Kaspersky sau echipa Kaspersky Security Awareness la adresa [email protected].

(Reţine că acest curs gratuit de instruire nu include raportare. Dacă ai nevoie de raportare detaliată, aceasta face parte din ediţia profesională a Security Awareness. Pentru mai multe informaţii pe acest subiect, contactează-ne.)

Pot să beneficiez de un curs complet privind securitatea cibernetică pentru echipa mea?

Sigur! Kaspersky are un portofoliu complet de programe de instruire Security Awareness care asigură retenţia avansată a abilităţilor dobândite pentru toate categoriile de angajaţi, în grupuri sau individual. De la managerii de top şi specialiştii IT până la personalul de PR şi orice alt angajat. Majoritatea cursurilor noastre sunt online, pentru a putea începe să-ţi protejezi echipa imediat împotriva pericolelor cibernetice!

Află mai multe pe site-ul web Kaspersky Security Awareness.

* As of 07.04.20, AFP database

** Kaspersky "IT security economics in 2019"