Maradjon biztonságban

Próbáljon meg alkalmazkodni a biztonságos otthoni munkához

A COVID-19 világjárvány miatt már 51%-unk* „zárkózott be” otthon és dolgozik távolról.

A szervezetek 50%-a** szerint a számítógépes incidensek leggyakoribb oka az, hogy az alkalmazottak nem megfelelően használják az informatikai erőforrásokat.

116 000 dollár**

Az informatikai erőforrások nem megfelelő felhasználása miatti kiberbiztonsági incidensek átlagos költsége egy KKV számára.

A megfelelő „kiberhigénés” készségek ezért soha nem voltak fontosabbak, mint most.

A távoli munkára való hirtelen és váratlan átállás miatt a jelenlegi globális helyzetben látványosan megnőttek a kiberkockázatok.

A Kaspersky, a világon több mint 400 millió felhasználó védelmét biztosító globális kiberbiztonsági szolgáltató a világ első négydimenziós adaptív tanulási platformjának, az Area9 Lyceum Rhapsode™ környezetének segítségével ingyenes, 30 perces adaptív képzést kínál Önnek, melynek címe: „Maradjon biztonságban”. Ez a képzés mindenkinek szól, aki a világjárvány során távmunkára váltott.

Mi az az adaptív tanulás?

Az adaptív tanulás minden egyes tanuló számára egyéni tanulási útvonalat javasol, amely a készségeik és ismereteik aktuális szintjétől, illetve a beléjük vetett bizalmuktól függ. Az adaptív tanulási platform gépi tanulási algoritmusokat használ az egyes tanulók folyamatos értékelésére, és ennek megfelelően állítja be tanulási útvonalukat. Ez a módszer 100%-os hatékonyságot biztosít, függetlenül a kezdeti képességektől és a tanulási sebességtől.

2020 júniusától pedig új képzéssel bővítjük biztonságtudatossági portfóliónkat: a Kaspersky Adaptive Online Traininggel (KAOT), azaz adaptív online képzéssel, amely különösen előnyös a nagyobb vállalkozások számára. Ha többet szeretne megtudni, lépjen velünk kapcsolatba – minél hamarabb, annál jobb!

A cégemnél én vagyok a HR-/IT-/biztonsági/L&D-felelős. Hogyan oszthatom meg ezt a képzést az alkalmazottaimmal?

Rendkívül egyszerűen – csak ossza meg ezt a hivatkozást személyzetével és munkatársaival, és kérje meg őket, hogy vegyenek részt a képzésen! Ha ehhez további információkra vagy segítségre van szüksége – például e-mail-sablonokra –, kérdezze Kaspersky-menedzserét, vagy forduljon a Kaspersky biztonságtudatossági csapatához az [email protected] weboldalon.

(Vegye figyelembe, hogy ez az ingyenes képzés nem tartalmaz jelentéskészítést. Ha részletes jelentéskészítésre van szüksége, ez szerves része a professzionális biztonságtudatossági szolgáltatásunknak. További információkért lépjen kapcsolatba velünk.)

Kaphatok teljes kiberbiztonsági képzést a munkatársaim számára?

Természetesen! A Kaspersky a biztonságtudatossági képzési programok átfogó portfóliójával rendelkezik, amely biztosítja, hogy minden alkalmazott megfelelő szakismeretekkel rendelkezzen: a felső vezetéstől az IT-szakembereken át a PR-csapatig mindenki. A legtöbb programunk online zajlik, így azonnal elkezdheti megtanítani csapatának a kiberfenyegetések elleni védelmet!

További információk a Kaspersky biztonságtudatossági weboldalán érhetők el.

* As of 07.04.20, AFP database

** Kaspersky "IT security economics in 2019"