Resursnav
för hotanalys

Vi håller noggrann uppsikt på de händelser som utvecklar sig i och runt Ukraina. Det råder utmanande och osäkra tider, men vår främsta prioritet kvarstår – att skydda våra kunder i alla länder från cyberhot.

  • Vi förutser att den pågående konflikten kommer att leda till ett ökat antal cyberhot.
  • Illvilliga aktörer kommer att försöka utnyttja den pågående krisen i egna syften.
  • För att kunna möta denna potentiella våg med cyberattacker måste företag i hela världen ha tillgång till pålitlig och uppdaterad hotinformation.

Så för att hjälpa dig att skaffa ett effektivt försvar kommer vi med ett specialerbjudande – tillgång till oberoende, kontinuerligt uppdaterad information från hela världen om pågående cyberangrepp och hot, utan kostnad.

I erbjudandet ingår:

  • Threat Lookup
  • Cloud Sandbox
  • APT, Crimeware och ICS Threat Intelligence Reporting – du väljer 10 rapporter från hela vår kunskapsbas
  • Hotinformation relaterad till angrepp i Ukraina och angränsande regioner kommer att tillhandahållas på begäran, i tillägg till övriga rapporter.Sedan 2017 har Kaspersky implementerat ett omfattande åtgärdspaket för större transparens, som visar att våra lösningar är säkra pch pålitliga. Detta innefattar att vår infrastruktur för databehandling har flyttats till Schweiz för användare i Europa, USA, Kanada, Latinamerika och Mellanöstern, och även för flera länder i asiatiska Stilla Havs-regionen. Att våra datatjänster och vår tekniska praxis är säkra och robusta verifieras av oberoende utvärderingar av tredje part. Kasperskys affärsverksamhet förblir stabil, och våra tekniska och operativa processer är robusta och tåliga.

Fyll i formuläret för att begära tillgång till detta erbjudande

Begär detaljer

Var försiktig. Vi är här för att hjälpa dig!