Threat Intelligence
Resource Hub

We volgen voortdurend de ontwikkelingen rondom de situatie in Oekraïne. We leven in een moeilijke en onzekere tijd, maar onze belangrijkste prioriteit ligt nog altijd bij het wereldwijd beschermen van onze klanten tegen cyberaanvallen.

  • We verwachten dat het huidige conflict leidt tot een toenemend aantal cyberdreigingen.
  • Cybercriminelen proberen misbruik te maken van de huidige crisis.
  • Om deze potentiële stijging van het aantal cyberaanvallen tegen te gaan, krijgen bedrijven over de hele wereld nu toegang tot betrouwbare en actuele dreigingsinformatie.

Om hulp te bieden bij het ontwikkelen van een effectieve bescherming, hebben we een speciale aanbieding: toegang tot onafhankelijke, voortdurende bijgewerkte informatie uit de hele wereld over voortdurende cyberaanvallen en dreigingen, helemaal gratis.

Deze aanbieding omvat:

  • Threat Lookup
  • Cloud Sandbox
  • Dreigingsinformatie voor APT, Crimeware en ICS: kies uit 10 rapporten uit onze volledige Knowledge Base
  • Threat Intelligence gerelateerd aan aanvallen in Oekraïne en nabijgelegen regio's worden op aanvraag geleverd als aanvulling op de andere rapporten.Sinds 2017 is Kaspersky bezig met het implementeren van een groot aantal maatregelen voor meer transparantie, waarmee we de beveiliging en betrouwbaarheid van onze oplossingen bekrachtigen. Zo verplaatsen we voor gebruikers in Europa, de VS, Canada, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en enkele landen in Azië-Pacific onze infrastructuur voor gegevensverwerking naar Zwitserland. De beveiliging en integriteit van onze gegevensdiensten en technologiën zijn goedgekeurd door onafhankelijke beoordelingen van derden. De bedrijfsactiviteiten van Kaspersky blijven doorgaan en onze technologische en operationele processen zijn robuust en betrouwbaar.

Vul het formulier in om gebruik te maken van dit aanbod

Details aanvragen

Blijf veilig. We zijn er om jou te helpen!