Threat Intelligence
Resource Hub

Pidämme tarkkaan silmällä Ukrainan ja sen lähialueiden tapahtumia. Nämä ovat haastavia ja epävarmoja aikoja, mutta tärkein prioriteettimme on edelleen sama: asiakkaiden suojaaminen kyberuhkilta maahan katsomatta.

  • Arvioidemme mukaan meneillään oleva konflikti kasvattaa kyberuhkien määrää.
  • Uhkia aiheuttavat toimijat yrittävät hyödyntää meneillään olevaa kriisiä omiin tarkoitusperiinsä.
  • Yritykset eri puolilla maailmaa tarvitsevatkin luotettavaa ja oikea-aikaista uhkatietoa voidakseen varautua tähän potentiaaliseen kyberhyökkäysten aaltoon.

Jotta voit suojautua tehokkaasti, ilmoitamme nyt erikoistarjouksesta – mahdollisuudesta hyödyntää riippumatonta, jatkuvasti päivittyvää ja maailmanlaajuisesti kerättyä tietoa meneillään olevista kyberhyökkäyksistä ja uhkista veloituksetta.

Tarjouksen sisältö:

  • Threat Lookup
  • Cloud Sandbox
  • APT-, Crimeware- ja ICS Threat Intelligence -raportit – valitsemasi 10 raporttia kokonaisvaltaisesta tietämyskannastamme
  • Ukrainassa ja sen lähialueilla tapahtuviin hyökkäyksiin liittyvää Threat Intelligence -tietoa toimitetaan pyynnöstä muiden raporttien lisäksi.Vuodesta 2017 alkaen Kaspersky on tehnyt suuren mittaluokan toimia läpinäkyvyyden lisäämiseksi, mikä lisää entisestään luottamusta ratkaisujemme turvallisuuteen ja käyttövarmuuteen. Euroopassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Latinalaisessa Amerikassa, Lähi-idässä ja useissa Tyynenmeren Aasian maissa asuvia käyttäjiä koskeva tietojenkäsittelyinfrastruktuuri on muun muassa siirretty Sveitsiin. Datapalveluidemme turvallisuus ja lahjomattomuus on varmistettu riippumattomien kolmansien osapuolten arvioilla. Kasperskyn liiketoiminta on edelleen vakaalla pohjalla, ja tekniset ja operatiiviset prosessimme ovat vahvoja ja joustavia.

Voit tehdä tämän tarjouksen lunastamispyynnön täyttämällä lomakkeen

Pyydä tiedot

Pysy turvassa. Olemme täällä sinun tukenasi!