Threat Intelligence
Resource Hub

Vi følger nøje de begivenheder, der udspiller sig i og omkring Ukraine. Det er udfordrende og usikre tider, men vores første prioritet er stadig den samme – at beskytte vores kunder overalt mod cybertrusler.

  • Vi forventer, at den aktuelle konflikt vil medføre et stigende antal cybertrusler.
  • Trusselsaktørerne prøver at udnytte den igangværende krise, til deres egen fordel.
  • For at imødegå den potentielle bølge af cyberangreb, må virksomheder, over hele verden, sikre sig adgang til pålidelig og rettidig information om trusler.

For at hjælpe dig med at sikre et effektivt forsvar, lancerer vi et særligt tilbud – adgang til uafhængig, løbende opdateret og globalt indhentet information om igangværende cyberangreb og -trusler, ganske gratis.

Tilbuddet omfatter:

  • Threat Lookup
  • Cloud-sandkasse
  • 'APT, Crimeware & ICS Threat Intelligence Reporting' – Vælg 10 rapporter fra hele vores vidensbase
  • Trusselsefterretninger, som er knyttet til angreb i Ukraine og naboregionerne, leveres efter ønske, oven i de øvrige rapporter.Siden 2017 har Kaspersky implementeret en omfattende række foranstaltninger, der sikrer større gennemsigtighed, som bekræfter vores løsningers store sikkerhed og pålidelighed. De omfatter flytningen af databehandlingens infrastruktur til Schweiz, for brugere i Europa, USA, Canada, Latinamerika og Mellemøsten samt flere lande i Asien og Stillehavsområdet. Vores datatjenesters og tekniske praksis sikkerhed og integritet verificeres af uafhængige tredjeparter. Kasperskys drift er og bliver stabil, lige som vores teknologiske og operationelle processer både er robuste og solide.

Udfyld formularen og udnyt det gode tilbud

Anmodningens oplysninger

Forbliv sikker. Vi er her for at hjælpe dig