Het respecteren en beschermen van privacy is een fundamenteel principe van Kaspersky Lab. Met Kaspersky Private Security Network (KPSN) profiteren bedrijven van voordelen van een wereldwijde cloudgebaseerde reputatie database zonder gegevens terug te sturen naar Kaspersky Lab. Het gaat hierbij om een lokale versie van Kaspersky Security Network die gratis beschikbaar wordt gesteld via de gerenommeerde cloud services provider SaasForce. Deze oplossing is voor alle zakelijke klanten in België, Nederland en Luxemburg die de Kaspersky Software beheren via het Kaspersky Security Center.

Wat we bieden

  • Realtime bedreigingsinformatie
   Realtime reputatie database

   De wereldwijde reputatiedatabase van Kaspersky Lab biedt in realtime alle benodigde informatie om het aantal dagelijkse beveiligingsincidenten te beperken.


  • Snelle detectie van bedreigingen
   Snelle detectie van bedreigingen

   Standaardbeveiligingsoplossin­gen doen er tot vier uur over om nieuwe malware te detecteren en te blokkeren. Kaspersky Private Security Network heeft minder dan 60 seconden nodig – zonder dat er ook maar één stukje informatie het netwerk verlaat.


  • Onmiddellijke reactie
   Minimaliseren van false positives

   Door de realtime reputatiedatabase worden false positives onmiddellijk herkend, zodat de continuïteit van legitieme bedrijfsapplicaties wordt gewaarborgd.


De kracht van SaasForce

De opkomst van technologieën als cloud computing en security as a service leidt er toe dat ook een nieuw type distributeur ontstaat. In 2009 werd SaaSForce opgericht, een bedrijf dat een platform opzette waar resellers diensten rond ‘Security as a Service’ kunnen aanbieden. SaaSForce wil vooral de complexiteit wegnemen voor de reseller: die kan diverse diensten via één platform aanbieden, die door SaaSForce geïntegreerd werden. In loop der jaren heeft SaasForce zich gepositioneerd als een gerenommeerde speler in de markt. Logischerwijs is dit voor Kaspersky Lab de ideale partner om KPSN aan te bieden. Ga voor meer informatie naar www.saasforce.eu

Alles over KPSN

Aanmelden

Ben u momenteel klant of reseller van Kaspersky Lab en wilt u of uw klanten laten profiteren van KPSN in samenwerking met SaasForce? Vul dan het formulier hiernaast in om u alvast aan te melden.